STUDIES EN ERVARINGEN

 

Jolinde Van Daele

Diëtiste

Ik ben Jolinde Van Daele, enthousiaste en ambitieuze diëtiste met een passie voor voeding. 

In 2014 ben ik dan ook begonnen aan mijn studies voedings- en dieetkunde aan Hogeschool Gent. Zo zette ik ook de eerste stap in de richting van de wereld van gezonde voeding.

In 2018 ben ik afgestudeerd als voedings- en dieetkundige. Met veel enthousiasme startte ik in sepember 2018 als zelfstandige diëtiste bij de multidisciplinaire praktijk SportAndSpine gelegen op de Aalstersesteenweg 336 te Ninove. Daarnaast startte ik ook als diëtiste aan huis regio Ninove - Aalst - Denderleeuw.

Vanaf december 2019 zal ik ook starten in een Multidisciplinaire Praktijk gelegen op de Gentsesteenweg 370 te Aalst. Hier zal ik dagelijks aanwezig zijn.

Mensen persoonlijk begeleiden, opvolgen en blijven stimuleren tot een gezonde levensstijl is mijn grootste doel waar ik enorm veel voldoening uit haal. Voeding is een wetenschap die constant veranderend en vernieuwd. Daarom probeer ik me ook op regelmatige basis bij te scholen en zo up-to-date te blijven.

Naast mijn werk als zelfstandige diëtiste ben ik sinds september 2018 ook werkzaam als administratief bediende in een oogartsenpraktijk te Aalst. 

Naast mijn passie voor gezonde voeding is en blijft er ook een plaatsje voor mijn passie voor gymnastiek. Zo ben ik ook trainster bij Turnclub Sint-Paulus Haaltert.

Zo ben ik heel veel bezig met gezondheidszorg, voeding en sport.